Ion Tăbârță, despre partidul lui Ion Ceban: Este un proiect politic atipic, ceva de genul cum a fost Partidul Democrat

  • 23 August 2022 14:11
Ion Tăbârță, despre partidul lui Ion Ceban: Este un proiect politic atipic, ceva de genul cum a fost Partidul Democrat

Comentatorul politic Ion Tăbârță susține că lansarea Partidului Mișcarea Alternativa Națională, anunțată astăzi, 23 august, de către primarul capitalei, Ion Ceban, nu este o surpriză.

 

S-a lăsat așteptată această lansare probabil că au intervenit diferite probleme de personal, financiar. Între timp am avut alte evenimente cum ar fi războiul din Ucraina, dosarele intentate celor din partidele socialiștilor și cei de la Șor, care cumva au contribuit ca aceste partide să revină în centrul atenției publice, de aici și o creștere a lor în preferințele electoratului, iar Ion Ceban ca politician și care cu un an în urmă promitea să fie politicianul nr. 1 din opoziție a trecut pe linia a doua”, menționează pentru Radio Chișinău, Ion Tăbârță.

Este un proiect politic atipic, ceva de genul cum a fost Partidul Democrat, susține analistul.

Va încerca să prindă electorat și din partea stângă, deoarece știm că a fost și la comuniști și socialiști dar va încerca să capteze și electorat din dreapta și centru dreapta cu mesaje pro europene.

Așteptăm să vedem echipa întreagă pentru a ne da seama care sunt adevăratele mize ale acestui partid”, punctează Tăbârță.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,66 m/s
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
14
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău