Întrevederea programată dintre Alexandru Flenchea și Vitalii Ignatiev privind rezolvarea diferendului transnistrean nu a avut loc

  • 25 Decembrie 2019 10:51
Întrevederea programată dintre Alexandru Flenchea și Vitalii Ignatiev privind rezolvarea diferendului transnistrean nu a avut loc

Întrevederea dintre reprezentanții politici de la Chișinău și Tiraspol, privind rezolvarea diferendului transnistrean, Alexandru Flenchea și Vitalii Ignatiev, programată pentru începutul acestei săptămâni, nu a avut loc.

Potrivit Infotag, despre aceasta a comunicat Ignatiev la televiziunea transnistreană, menționând că întâlnirea nu a mai avut loc „din vina părții moldovenești”.

Potrivit reprezentantului Tiraspolului la discuții, inițial s-a stabilit că întrevederea urma să aibă loc luni, la oficiul Misiunii OSCE de la Tiraspol, dar în ajun el a primit o scrisoare de ”la partenerul său moldovean” în care se menționa că întâlnirea nu este oportună.

Potrivit părții transnistrene, la întrevedere era planificat să fie continuate discuțiile pe marginea problemelor și să fie găsită o cale de ieșire din impasul referitor la semnarea protocolului în urma negocierilor „5+2″ de la începutul lunii octombrie la Bratislava.

Chișinăul nu a comentat deocamdată declarațiile lui Ignatiev.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău