Întrevedere a ministrei finanțelor Veronica Sirețeanu cu noua reprezentantă PNUD în Republica Moldova

  • 23 Iunie 2023 09:03
Întrevedere a ministrei finanțelor Veronica Sirețeanu cu noua reprezentantă PNUD în Republica Moldova

Ministra finanțelor Veronica Sirețeanu a avut o întrevedere cu Daniela Gasparikova, Reprezentantă rezidentă PNUD (Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare) în Republica Moldova. A fost discutat sprijinul PNUD pentru dezvoltarea capacităților și sistemelor de gestionare eficientă a finanțelor publice, finanțarea pentru realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, precizează un comunicat al Ministerului Finanțelor.

În cadrul întrevederii, ministra Veronica Sirețeanu s-a referit la prioritățile de pe agenda ministerului, cu prioritate, la aprobarea și implementarea Strategiei de management a finanțelor publice pentru anii 2023-2030.

De asemenea, doamna ministră a mulțumit pentru sprijinul oferit de PNUD Republicii Moldova, inclusiv în gestionarea crizei refugiaților și asigurarea rezilienței energetice, dar și pentru suportul oferit în alte domenii cheie.

La final, părțile au convenit să aibă un dialog permanent pentru a identifica noi proiecte de dezvoltare care necesită suport din partea PNUD.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:2,06 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău