Întreprinderea Info Bon va fi absorbită de Termoelectrica

  • 17 Iunie 20:40
Întreprinderea Info Bon va fi absorbită de Termoelectrica

Societatea cu răspundere limitată „Info Bon”, care asigură calculul și facturarea lunară a serviciilor de alimentare cu energie termică, precum și pentru alte tipuri de servicii locativ-comunale, urmează să fie reorganizată prin absorbirea acesteia de către societatea pe acțuni „Termoelectrica”.

Potrivit unui proiect care urmează să fie aprobat de Guvern, volumul veniturilor generate din prestarea serviciilor și executarea lucrărilor nu sunt suficiente pentru acoperirea cheltuielilor aferente activităților de bază ale entității.

Reorganizarea urmează a fi realizată de către Agenția Proprietății Publice, în calitate de acționar unic al SA Termoelectrica”.

Proiectul prevede transferarea, după posibilitate, a personalului companiei la societatea absorbantă. Disponibilizarea personalului în legătură cu reorganizarea „Info Bon”, în cazul imposibilității transferului acestuia, se va efectua în conformitate cu legislația muncii.

S.A. Termoelectrica” a constituit S.R.L. Info Bon” în februarie 2017 cu cota de participare în capitalul social în mărime de 100%.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Tue
26
Wed
26
Thu
24
Fri
20
Sat
22
Arhivă Radio Chișinău