Interviu cu primarul comunei Parcova, care a votat prima declarație simbolică de unire cu România

  • 29 Martie 2018 15:44
0%
00:00:00
00:00:00

Primarul comunei Parcova, din raionul Edineț, Marcel Snegur, care a votat prima declarație simbolică de unire cu România, a spus într-un interviu pentru Radio Chișinău că în localitate s-au făcut numeroase investiții românești. De asemenea, înfrățirile cu localitățile din România au adus la Parcova importante proiecte transfrontaliere. Ascultați un interviu realizat de colega noastră, Cristina Popușoi, cu primarul de la Parcova.

„Am demonstrat sătenilor noștri că toate finanțările vin de la frații noștri din România. Ei ne susțin, ei sunt cu noi, sunt frați de sânge, nu ne lasă nici la bine, nici la rău. Mulți săteni pentru această declarație, bineînțeles că sunt și sceptici, pentru că de-a lungul timpului numeroase televiziuni ne-au spălat creierii și ne-au îndepărtat de crezul nostru. Credem că și ei se vor convinge cu timpul că este un lucru bun, că am făcut un lucru corect. Vrem ca în localitățile noastre să aducem bunăstarea”, spune Marcel Snegur.

Buneii, părinții ne sunt cărunți, pleacă din țară masiv și nu vor să se mai întoarcă. Nu mai este timp să așteptăm, nu e timp să fie mâine Unirea, Unirea trebuie să fie astăzi, deoarece noi suntem cei care trebuie să o facem, altceva nu o să mai aibă timp și posibilități”, susține primarul comunei Parcova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău