Interpretul Goran Bregovic va concerta la Festivalului Gustar

  • 22 August 2014 09:34
Interpretul Goran Bregovic va concerta la Festivalului Gustar

Interpretul Goran Bregovic va participa la ediția de anul acesta a Festivalului Gustar.

Ediția a 5-a a festivalului va începe pe 23 și se va încheia pe 25 august și se va desfășura la rezervația Orheiul Vechi. La eveniment vor participa aproximativ 30 de trupe de muzicieni din Republica Moldova și din străinătate, au anunțat astăzi organizatorii, în cadrul unei conferințe de presă. În prima zi a festivalului va fi lansat un nou proiect al interpretului Cristi Teodorovici, dedicat operei părinților lui, Ion și Doina Aldea-Teodorovici.

La festival va fi amenajată o zona de camping, o zonă de artizanat, o zonă pentru copii supravegheată de educatori, o zonă a cărților, precum și tarabe cu bucate tradiționale. De asemenea, vor fi organizate excursii gratuite în cadrul rezervației.

Biletele de intrare costă 60 de lei pentru o zi și 100 de lei pentru 2 zile, a treia fiind gratuită. Totodată, va fi asigurat transport, care va porni în fiecare zi de lângă hotelul ”Turist” din Chișinău, începând cu ora 11:00.  De asemenea, va fi amenajată o parcare, la o distanță de aproximativ 1km de rezervație, însă vor fi puse la dispoziție, gratuit, microbuze și biciclete pentru a ajunge la festival.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău