Întâlnire cu scriitoarea Tatiana Țîbuleac. Cititorii sunt invitați la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”

  • 27 Februarie 2019 11:05
Întâlnire cu scriitoarea Tatiana Țîbuleac. Cititorii sunt invitați la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” invită la întâlnirea cu scriitoarea Tatiana Țîbuleac, autoare a mai multor cărți de top („Fabule moderne”, „Vara în care mama a avut ochii verzi”), care în 2019 a fost inclusă în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește” cu romanul „Grădina de sticlă”. Este prima întâlnire a scriitoarei cu cititorii Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Admiratorii operei literare sunt invitați joi, 28 februarie 2019, ora 14:30, alături de Emilian Galaicu-Paun, scriitor; dr. Ludmila Simanschi; dr. Marin Postu-în incinta Bibliotecii „Onisifor Ghibu” (str. N. Iorga nr. 21A, tel.: 022 23 26 25) și vineri, 1 martie 2019, ora 17:00, alături de dr. hab. Maria Sleahtitchi, scriitoare, critic literar; dr. hab. Aliona Grati, critic literar -în incinta Bibliotecii Centrale (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 148, tel.: 022 22 50 06).

„Grădina de sticlă” reconfirmă intrarea în literatura de azi a unei scriitoare pe cât de talentate, pe atât de inteligente, care știe să alieze cruzimea observației și compasiunea față de suferință, scoțând la iveală tragedia destinelor și frumusețea vieții, menționează Gabriela Adamesteanu.  La eveniment sunt invitați cititorii, scriitorii, oamenii de cultură, bibliotecarii, criticii literari.

Programul de lectură „Chișinăul citește” încurajează și promovează lectura ca mijloc de dezvoltare culturală și creativă, valorifică lectura chișinăuienilor, orientează cititorul spre valorile literare și artistice autohtone. Programul a ajuns la cea de-a XVI-a ediție.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău