Instituțiile care prestează servicii de interes public vor activa în regim obișnuit în perioada minivacanței

  • 24 August 2018 11:26
Instituțiile care prestează servicii de interes public vor activa în regim obișnuit în perioada minivacanței

Instituțiile care prestează servicii de interes public și cele care au un program de lucru neîntrerupt vor activa în regim obișnuit în perioada minivacanței cu ocazia sărbătorilor naționale, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

Astfel, pe 28, 29 și 30 august curent instituțiile publice din sistemul de sănătate vor lucra după orarul obișnuit. De asemenea, cetățenii vor putea beneficia în aceste zile de serviciile Centrelor Multifuncționale și ale subdiviziunilor teritoriale ale Agenției Servicii Publice.

Potrivit unei dispoziții a Guvernului, Ministerul Afacerilor Interne va întreprinde acțiunile necesare pentru menținerea ordinii publice și a siguranței traficului rutier. Poliția de Frontieră va asigura traversarea rapidă a frontierei de stat, iar Serviciul Vamal va asigura efectuarea operativă a controlului în vamă. În regim neîntrerupt va funcționa și transportul public.

Guvernul a declarat zilele de 28, 29 și 30 august zile de odihnă, cu recuperare în sâmbetele de 8 septembrie, 29 septembrie și 20 octombrie. Astfel, săptămâna viitoare, bugetarii vor avea o vacanță de nouă zile, de pe 25 august până pe 2 septembrie.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău