Însoțit de numeroși membri ai PSRM, Igor Dodon s-a lansat în campania electorală pentru prezidențiale în calitate de candidat independent

  • 02 Octombrie 2020 10:44
Însoțit de numeroși membri ai PSRM, Igor Dodon s-a lansat în campania electorală pentru prezidențiale în calitate de candidat independent

Igor Dodon s-a lansat astăzi în campania electorală pentru un nou mandat la Președinție în calitate de candidat independent, dar însoțit de numeroși membri ai Partidului Socialiștilor.

Evenimentul a avut loc pe un drum aflat în lucru. Igor Dodon, care a fost patru ani președinte, afirmă că va merge în concediu din cont propriu, timp de o lună, pentru a-și face campania electorală. În adresarea sa, Igor Dodon a promis că va duce o politică echilibrată, dar și salarii și pensii mai mari.

„Eu cred că cu toții înțelegem că Moldova are nevoie de o politică responsabilă, echilibrată, de conducători care au grijă de oameni. Cred că marea majoritatea a cetățenilor își doresc să fie ordine și stabilitate în țară(...) Noi am demonstrat că și pe timp de criză putem conduce țara”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon susține că platforma sa electorală se bazează pe șapte piloni, printre care se numără: economia durabilă, apărarea și consolidarea statalității, politica externă echilibrată. Aspirantul la funcția de președinte are planuri și pentru politica internă: să reformeze Constituția și justiția.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Câțiva nori
Umiditate:98 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău