INP a anunțat la intersecția căror străzi din Capitală nu funcționează semafoarele și unde sunt ambuteiaje

  • 05 Aprilie 2018 08:30
INP a anunțat la intersecția căror străzi din Capitală nu funcționează semafoarele și unde sunt ambuteiaje

Inspectoratul Național de Patrulare a anunțat că nu funcționează semafoarele la intersecția străzilor A.Russo cu N.Dimo, Ismail cu Columna, Traian cu Independenței, Tighina cu 31 August 1989 și Calea Ieșilor cu Bariera Sculeni.

De asemenea, a fost observat trafic îngreunat în sectorul Buiucani, pe str. V.Lupu în direcția spre str.C Stere și la intersecția cu sens giratoriu: str.C.Ieșilor - I.Creangă – bd.Ștefan cel Mare. În sectorul Centru se circulă cu dificultate pe perimetrul str.Pan Halipa – Ismail, pînă la bd.Ștefan cel Mare, str Ciuflea – bd.Ștefan cel Mare, în direcția de deplasare str.Ismail și la intersecția străzilor: Ciuflea – București. 

De asemenea, există riscul formării ambuteiajelor în sectorul Botanica (pe str.Hristo Botev, în direcția spre bd.Dacia, bd.Dacia (Viaduct), în direcția intersecția străzilor:Ciuflea – București, sectorul Ciocana (str.Vadul lui Vodă - intersecția cu sens giratoriu Tutun-CTC) și Sectorul Rîșcani (intersecția cu sens giratoriu: bd.Moscova – str.A.Russo – Kiev, str.C.Orheiului – Studenților, direcția intrarea în Capitală, sensul giratoriu C.Orheiului – Renașterii Naționale și str.A.Russo, în direcția de deplasare spre str.N.Dimo). 

INP mai anunță că echipajele mobile, dotate cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de deplasare de tip ,,RADAR”, vor activa, astăzi, pe drumurile publice naționale și republicane. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Tue
17
Wed
18
Thu
18
Fri
19
Sat
22
Arhivă Radio Chișinău