Indonezia: Numărul persoanelor care au murit într-un accident de autobuz în insula Sumatra a ajuns la 35

  • 26 Decembrie 2019 13:30
Indonezia: Numărul persoanelor care au murit într-un accident de autobuz în insula Sumatra a ajuns la 35

Bilanțul accidentului de autobuz de luni seara, din insula indoneziană Sumatra, a crescut joi de la 28 la 35 de morți, acesta fiind unul dintre cele mai letale accidente din ultimii ani, potrivit autorităților, informează AFP, preluată de Agerpres.

Forțele de intervenție au descoperit încă șapte cadavre miercuri seara într-o râpă, iar joi au continuat căutarea de victime. Autobuzul de transport regional s-a prăbușit 150 de metri într-o râpă luni seara puțin înainte de miezul nopții, terminându-și căderea pe fundul unui râu. Accidentul s-a produs în apropierea orașului Pagar Alam, într-o zonă abruptă și izolată, ceea ce complică operațiunile de salvare.

Purtătorul de cuvânt al serviciilor de salvare locale, Taufan, a menționat că 16 victime erau bărbați și 19 femei.

Autobuzul plecase din provincia Bengkulu, cu 27 de pasageri la bord, dar alți pasageri s-au urcat pe parcurs, iar supraviețuitorii au apreciat că în momentul accidentului în vehicul se aflau circa 50 de pasageri. Treisprezece supraviețuitori au fost evacuați către cele mai apropiate spitale, însă serviciile de salvare se tem că cadavrele altor victime au fost luate de apele râului.

Tragediile rutiere sunt frecvente în arhipelag, din cauza stării proaste a vehiculelor și a infrastructurii, dar și a imprudenței șoferilor, notează AFP. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău