Începe Cerbul de Aur | Aurelian Temișan și Ilinca Avram prezintă prima seară a festivalului

  • 29 August 2018 13:13
Începe Cerbul de Aur | Aurelian Temișan și Ilinca Avram prezintă prima seară a festivalului

Aurelian Temișan și basarabeanca Ilinca Avram vor deschide Festivalul Cerbul de Aur. Cei doi vor prezenta Gala Aniversară: 50 de ani de la prima ediție

Aurelian Temișan și Ilinca Avram vor face cuplu în prima seară a Cerbului de Aur, pe 29 august. Amândoi sunt artiști și sunt obișnuiți cu scena și cu publicul. Aurelian Temișan este la a doua experiență pe scena festivalului, el a prezentat și la ediția din 2009.

Ediția aniversară debutează cu o seară de gală dedicată artiștilor care au marcat evenimentul de la Brașov, primul și cel mai mare Festival Internațional de interpretare din România. Prima seară este o sărbătoare a laureaților Festivalului, de la Luminița Dobrescu, primul artist român care a câștigat Marele Trofeu, la Paula Seling, Corina Chiriac sau Răzvan Krivach.

În prima seară vor susține recitaluri: Gigliola Cinquetti - câștigătoare marelui Trofeu Eurovision Song Contest 1964 și invitată la a doua ediție a Cerbului de Aur, în anul 1969, Andra - laureată a ediției din 2005, interpretul de fado Paulo Braganza și trupa The Humans.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfășura în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov și va fi transmis în direct la TVR MOLDOVA și TVR 1 .

Sursa: tvrmoldova

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
10,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:6,17 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău