Incendiul de pe strada Uzinelor din Chișinău nu a fost încă localizat. Pompierii luptă 20 de ore cu flăcările

  • 12 Noiembrie 2016 09:27
Incendiul de pe strada Uzinelor din Chișinău nu a fost încă localizat. Pompierii luptă 20 de ore cu flăcările

Pompierii continuă să lupte cu incendiul de la depozitul din strada Uzinelor, 9, care s-a extins pe o suprafață de peste o mie de metri pătrați.

Se depun eforturi pentru a răci etajul 4 și pentru a evita extinderea incendiului și la alte etaje.

Intervenția pompierilor durează de mai bine de 20 de ore.

Ofițerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Liliana Pușcașu, a declarat pentru IPN că localizarea incendiului este îngreunată din cauza materialelor ușor inflamabile.

Conform informațiilor prezentate de Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, apelul de urgență a fost recepționat la ora 10.00, în dimineața zilei de 11 noiembrie. Ulterior, s-a stabilit că incendiul este la un depozit de la etajul 4 al clădirii, unde sunt depozitate mărfuri de uz casnic, iar suprafața afectată este de aproximativ o mie de metri pătrați.

În urma intervențiilor au fost salvate trei persoane și au avut de suferit opt pompieri, dintre care cinci sunt internați în spital, iar unul dintre ei, Ivan Nogailîc, în vârstă de 28 de ani, a decedat. Totodată, a fost internată și o persoană civilă, care se află acum în stare gravă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău