Incendiu la un centru de îngrijire a persoanelor în vârstă din Rusia, soldat cu victime

  • 11 Mai 2020 09:15
Incendiu la un centru de îngrijire a persoanelor în vârstă din Rusia, soldat cu victime

Cel puțin zece persoane au murit într-un incendiu într-un centru de îngrijire a persoanelor în vârstă din Krasnogorsk, în apropiere de Moscova, a informat duminică seara agenția Interfax, conform dpa, preluat de Agerpres.

Pompierii au reușit să salveze aproximativ 20 de persoane, a anunțat agenția pentru apărarea civilă. Altele au fost rănite sau au avut de suferit din cauza inhalării de fum. Un bilanț exact nu a fost disponibil imediat.

Incendiul poate să fi fost cauzat de un boiler defect, potrivit TASS.

Rapoartele inițiale au indicat faptul că centrul, unde opt angajați îngrijeau 29 de pacienți, s-ar putea să nu fi deținut autorizație de funcționare.

Din cauza încălcărilor reglementărilor elementare de siguranță, în Rusia se produc frecvent incendii grave cu un număr mare de victime. Pe 8 aprilie, patru persoane au murit și 16 au fost rănite într-un incendiu într-o casă de bătrâni particulară din Moscova. La sfârșitul lunii aprilie, opt membri ai aceleiași familii au murit într-un incendiu într-o casă de lemn în apropiere de Sankt Petersburg, amintește dpa. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău