Încă un unionist și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de deputat

  • 03 Ianuarie 2019 19:16
Încă un unionist și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de deputat

Liderul unionist, Anatol Ursu și-a anunțat candidatura la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova pe circumscripția nr. 22 Ialoveni.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei intervenții live pe pagina sa de Facebook. "Într-un raion unionist, așa cum este Ialoveni și într-o circumscripție unionistă, precum este cea cu numărul 22, care cuprinde orașul Ialoveni, 9 sate din raionul Ialoveni, 5 sate din raionul Strășeni și 5 sate din raionul Călărași, este absolut firesc și natural ca cei care simt și care trăiesc pentru Unire să aibă în lista de alegeri un candidat unionist. Îmi asum
această bătălie unionistă și vă asigur că merg în această luptă strict pentru a reprezenta interesele celor care simt, gândesc și vorbesc românește”, a declarat liderul unionist, Anatol Ursu.

Menționăm că și președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco, e depus ieri, 2 ianuarie, actele pentru a candida la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția nr. 15 Călărași. De asemenea, fotojurnalistul Constantin Grigoriță a anunțat astăzi că a decis să participe la alegeri și să figureze pe listele tinerilor ce s-au coagulat în jurul ideii UNIONISTE de a reîntregi ȚARA". Cei doi vor candida pe listele Partidului Democrația Acasă, condus de Vasile Costiuc. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,96
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău