În zilele de odihnă, în capitală vor fi organizate iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone

  • 09 Septembrie 2023 10:25
În zilele de odihnă, în capitală vor fi organizate iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone

În zilele de odihnă, în sectoarele capitalei vor fi organizate iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acestea au scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor orașului acces la produse agricole proaspete și de sezon, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, astăzi va fi organizat târgul „EcoLocal”, cu produse autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali. Totodată, în același sector, în Parcul „Alunelul”, aleea centrală, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

În sectorul Botanica – Parcul „Valea Trandafirilor” va fi organizat un târg de artizanat și articole hand made, iar în același sector, pe bd. Dacia, 26, colț cu bd. Traian - târgul producătorilor autohtoni, denumit „Târgul cu Tradiție”.

De asemenea, în mai multe locații ale capitalei se vor desfășura târguri cu produse agricole, fructe, legume și produse apicole.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău