În urma unui atac cu rachete lansat asupra orașului Dnipro există morți și răniți

  • 16 Iulie 2022 10:26
În urma unui atac cu rachete lansat asupra orașului Dnipro există morți și răniți
DIGI24.RO

Cel puțin trei persoane au murit și 16 au fost rănite în urma unui atac cu rachete lansat vineri asupra orașului Dnipro, în centrul Ucrainei, relatează RBC-Ucraina cu referire la reprezentantul departamentului transporturi al Consiliului municipal, Ivan Vasiucikov. Numărul răniților a crescut la 16, a mai precizat el.

''La o întreprindere industrială din Dnipro, unde a fost lansat un atac cu rachetă, salvatorii au stins deja un incendiu și intervin la stingerea celui de-al doilea'', a anunțat șeful administrației regionale de stat al regiunii Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko. Potrivit unor date actualizate, atacul de vineri seară lansat asupra regiunii s-a soldat cu trei morți, iar 16 persoane au fost rănite.

Șeful administrației regionale de stat al regiunbii Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, a mai precizat că rachetele au atacat o întreprindere industrială și o stradă aglomerată din apropiere. Se stabilește amploarea pagubelor și distrugerilor provocate, a mai spus el. Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei din regiunea Dnipropetrovsk raportează că printre cei răniți doi au răni moderate, iar 13 au răni ușoare.

La stingerea incendiului de la întreprinderea industrială intervin 46 de salvatori și nouă unități de tehnică și echipamente. Primăria i-a avertizat pe cetățeni cu privire la întreruperi în alimentarea cu apă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău