În ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit în cinci raioane

  • 12 Ianuarie 2017 10:04
În ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit în cinci raioane

În ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit pentru deblocarea și tractarea mai multor mijloace de transport din cinci raioane, informează Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

În apropiere de satul Coșnița, raionul Dubăsari, a fost deblocată o ambulanță, care urma să ajungă la un pacient. La periferia orașului Căușeni, pompierii au tractat cinci TIR-uri, iar în apropiere de satul Copanca, același raion, au fost deblocate două automobile. Alte cinci mijloace de transport au fost tractate lângă satele Leuntea și Pervomaisc, raionul Căușeni, în interiorul cărora se aflau mai multe persoane, inclusiv minori.

De asemenea au fost deblocate mai multe unități de tehnică pe drumuri locale în apropiere de orașul Cahul, satele Hârbovăț și Bulboaca din raionul Anenii Noi, localitățile Avdarma, Valea Perjei și Tomai din UTA Găgăuzia.

În total, au fost înregistrate 12 intervenții ale salvatorilor și pompierilor pentru tractare, intervenții de ajutor pentru persoanele care au rămas blocate în mașinile proprii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,57 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
20
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău