În ultima lună a anului trecut comisiile parlamentare permanente s-au întrunit în 67 de ședințe

  • 03 Ianuarie 17:10
În ultima lună a anului trecut comisiile parlamentare permanente s-au întrunit în 67 de ședințe

În luna decembrie a anului 2023, comisiile parlamentare permanente s-au întrunit în 67 de ședințe. În cadrul acestora, au fost aprobate 111 rapoarte, 15 corapoarte și 99 de avize, relatează Moldpres.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, membrii Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe au aprobat 34 de rapoarte, un coraport și două avize, mai menționează Moldpres.

În aceeași perioadă, Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități s-a întrunit în 12 ședințe. În cadrul acestora, au fost aprobate 22 de rapoarte, precum și câte două avize și corapoarte. Totodată, membrii Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie au aprobat 13 rapoarte, un coraport și 18 avize.

Comisiile permanente sunt organe de lucru ale Parlamentului care examinează proiecte de acte legislative și propuneri legislative în vederea elaborării rapoartelor sau avizelor, efectuează anchete parlamentare, dezbat și hotărăsc asupra altor probleme, inclusiv din însărcinarea președintelui Parlamentului sau a vicepreședinților.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
29,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:3,09 m/s
Sat
27
Sun
28
Mon
24
Tue
26
Wed
27
Arhivă Radio Chișinău