În timp ce autoritățile îl caută pe Plahotniuc, fundația „Edelweiss” și-a sistat activitatea (ZDG)

  • 28 Noiembrie 2019 11:46
În timp ce autoritățile îl caută pe Plahotniuc, fundația „Edelweiss” și-a sistat activitatea (ZDG)

Au trecut mai bine de cinci luni de când democrații nu mai sunt la guvernare, iar în acest răstimp Vladimir Plahotniuc nu a mai apărut în spațiul public. Fostul lider al Partidului Democrat a fost anunțat în căutare, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru 30 zile, acesta fiind bănuit de spălare de bani în proporții deosebit de mari, scrie Ziarul de Gardă.

Odată cu dispariția lui Plahotniuc, din spațiul public au dispărut și oameni apropiați acestuia, fundația sa de caritate și-a sistat activitatea, iar site-ul care îi purta numele nu mai este activ.

Plecarea lui Vladimir Plahotniuc din R. Moldova a dus după sine și sistarea activității fundației care îi poartă numele. Dacă în perioada în care democrații erau la guvernare site-ul Edelweiss era plin de comunicate despre donații, reparații, ajutoare, daruri, servicii de consultanță medicală și fotografii zâmbitoare cu Plahotniuc alături de cetățeni, acum, site-ul pare abandonat, ultima noutate fiind publicată pe 17 iunie. Și pe pagina de Facebook este liniște, fără a fi prezentă vreo informație despre o eventuală sistare a activității.

Citiți întreaga știre pe ZDG

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău