În premieră | Conferința Mondială privind Turismul Vitivinicol a Organizației Mondiale a Turismului va avea loc în R.Moldova

  • 03 Septembrie 2018 12:57
În premieră | Conferința Mondială privind Turismul Vitivinicol a Organizației Mondiale a Turismului va avea loc în R.Moldova

Conferința Mondială privind Turismul Vitivinicol a Organizației Mondiale a Turismului pe lângă ONU va avea loc în premieră în Republica Moldova, pe 6 și 7 septembrie.

La Conferință vor participa sute de profesioniști și oficiali de rang înalt din domeniul turismului vitivinicol din aproximativ 60 de țări, inclusiv din Uniunea Europeană, Asia, America de Nord și America de Sud, precum și jurnaliști străini care vor relata evenimentul.

Directorul Oficiului Național al Viei și Vinului, Gheorghe Arpentin, a declarat în cadrul emisiunii „RadioVinoteca” de la Radio Chișinău, că unul din scopurile acestei conferințe este promovarea oenoturismului la nivel global.

„Conferința este îndreptate spre ameliorarea ofertei oenoturistice în lume. Și, dacă conferința are loc la noi în Moldova, sigur o să vorbim despre ceea ce avem noi special ca oferta noastră turistică să ajungă la consumatorii din întreaga lume. Scopul secundar este, desigur, un interes economic, fiindcă oenoturismul aduce din ce în ce mai mult vakloare adăugată, aduce bani.”

Evenimentul este unul de importanța majoră pentru industria mondială a turismului vitivinicol și se desfășoară cu sprijinul Oficiului Național al Viei și Vinului.  

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău