În Franța, o pisică pierdută s-a întors la stăpâna sa cu trenul

  • 17 Ianuarie 2018 12:47
În Franța, o pisică pierdută s-a întors la stăpâna sa cu trenul

În Franța, o pisică pierdută s-a întors acasă cu trenul. Pasagerii aflați în gara din comuna Sart au văzut pisica pe șine, în fața unui tren care tocmai se pregătea să plece.

Ei au încercat s-o gonească, însă animalul s-a dovedit a fi încăpățânat. Controlorul Guillaume Chueca a luat pisica și a încercat să o îndepărteze de peron, informează Radio France Blue.

„Am coborât după pisică, am luat-o și am dus-o în afara peronului. M-am întors la tren, pentru că acesta trebuia să plece, însă pisica m-a urmat și a urcat în vagon. Am luat-o cu mine și i-am spus: hai urcă, vedem ce facem când ajungem la Le Mans” – a declarat controlorul francez.

Potrivit afirmațiilor lui Chueca, pisica Noisette „a stat cuminte pe locul ei, mă privea și nu era deloc speriată”. Fotografiile cu pisica au fost postate de controlor pe pagina sa de Twitter. În gara din Le Mans, animalul a fost predat altor angajați ai companiei feroviare franceze SNCF.

În Franța, o pisică pierdută s-a întors la stăpâna sa cu trenul

„Ea a fost mângâiată și hrănită ca o adevărată prințesă” – a spus unul dintre angajați. Stăpânii pisicii Noisette au fost găsiți cu ajutorul rețelelor de socializare.

„Twitter și-a făcut treaba perfect. O persoană a distribuit anunțul, iar după două zile a ajuns și pe Facebook. Așa am reușit să găsesc stăpâna, să o sun și să-i fac legătura cu angajații gării și, astfel, pisica a ajuns acasă în aceeași zi” – a declarat Chueca.

Sursa: Rador

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău