În capitală vor fi organizate târguri cu produse autohtone

  • 02 Iunie 2023 10:52
În capitală vor fi organizate târguri cu produse autohtone

Pe 3 și 4 iunie, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon, anunță primăria Chișinău.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 03 iunie 2023 - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 - Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară”  al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Pe Strada Pietonală Eugen Doga, pe 3-4 iunie - „DeVin&DeGust”, eveniment pentru promovarea și comercializarea vinurilor autohtone, organizator - SC „Media Show Grup” SRL;

În sectorul Botanica, pe bd. Dacia, 26  - Târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, în Parcul „Sarmizegetusa” – târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru - Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe adresele: P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:7,2 m/s
Sat
11
Sun
10
Mon
7
Tue
6
Wed
6
Arhivă Radio Chișinău