În anul 2023, CCI va organiza peste 50 de târguri și expoziții în R. Moldova și peste hotare

  • 26 Martie 2023 11:30
În anul 2023, CCI va organiza peste 50 de târguri și expoziții în R. Moldova și peste hotare

În anul 2023, Camera de Comerț și Industrie (CCI) va organiza 45 târguri și expoziții pe întreg teritoriul țării și cinci expoziții internaționale cu genericul „Republica Moldova Prezintă” în România.

Președintele CCI, Sergiu Harea, a declarat la o conferință de presă că în acest an vor fi organizate mai multe expoziții la nivel local și regional, pentru a promova produsele autohtone. „CCI a aprobat Planul de acțiuni expoziționale pentru anul 2023 care include peste 45 de expoziții și târguri în țară și peste hotare, transmite Moldpres.

Marea majoritatea a evenimentelor vor fi organizate în partea de nord a Republicii Moldova. În acest an, împreună cu mediul de afaceri din țară am decis să lansăm expozițiile cu genericul „Produs de Soroca”, „Produs de Hâncești”, „Produs de Bălți” - pentru a susține și promova producătorii autohtoni la nivel local”, a punctat șeful CCI.

Sergiu Harea a adăugat că lista evenimentelor expoziționale organizate de CCI în 2023 a fost stabilită în urma discuțiilor cu antreprenorii, care au solicitat desfășurarea mai multor expoziții pentru a fi mai aproape de consumatorii lor. „Am început anul printr-un eveniment extraordinar, expoziția „Fabricat în Moldova”. În cadrul discuțiilor cu antreprenorii, aceștia au solicitat să continuăm cu expoziții la nivel regional pentru a fi în contact direct cu consumatorii. Totodată, mulți producători au solicitat să mergem cât mai mult în România, pentru a-și promova produsele și a identifica parteneri de afaceri”, a afirmat Sergiu Harea.

CCI este cea mai mare asociație de business din Moldova, care reunește peste 1100 membri, întreprinderi mari, mici și mijlocii din toate ramurile economiei naționale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Sat
22
Sun
23
Mon
24
Tue
24
Wed
21
Arhivă Radio Chișinău