IMSP SR Florești a fost reabilitat termic cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică

  • 07 Octombrie 2022 13:18
IMSP SR Florești a fost reabilitat termic cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică

07 octombrie, Florești. A avut loc recepția finală a lucrărilor efectuate în cadrul proiectului „Reabilitarea termică a IMSP SR Florești” din orașul Florești. Proiectul este susținut în cadrul Apelului de Propuneri de Proiecte nr.1, în domeniul eficienței energetice și valorificării surselor de energie regenerabilă.

Valoarea totală a proiectului constituie 2 490 388,20 lei, resurse financiare care au fost utilizați pentru implementarea măsurilor de eficiență energetică:
- înlocuirea ferestrelor și ușilor cu suprafața totală de 276,02 m 2 ;
- izolarea termică a pereților exteriori cu suprafața totală de 2 149 m 2 ;
- eficientizarea sistemului de iluminat interior și exterior prin schimbarea
sistemului de iluminat incandescent cu sistem de iluminat de tip LED.

Totodată, pe perioada implementării, beneficiarului i s-a asigurat asistența tehnică ce a inclus raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli,
expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică. Reamintim că, Agenția pentru Eficiență Energetică are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău