Imagini ca-n filme: Cum îi vânează ucrainenii pe mercenarii Wagner cu un blindat BTR-4 pe străzile din Bahmut

  • 06 Aprilie 2023 10:06
Imagini ca-n filme: Cum îi vânează ucrainenii pe mercenarii Wagner cu un blindat BTR-4 pe străzile din Bahmut

Un video publicat de Garda Națională din Ucraina arată o parte din operațiunile conduse în zona Bahmut de către militarii ucraineni, imagini ce au în atenție folosirea în luptă a blindatului ucrainean BTR-4E, scrie hotnews.ro.

În imaginile montate și publicate de Garda Națională ucraineană se văd secvențe din luptă surprinse de la sol, de la bordul blindatului, dar și din dronă și surprind momente de luptă pe străzile din Bahmut, în special din zonele de la periferie cu multe case.

Potrivit Gărzii Naționale Ucrainene, „transportorul blindat a susținut infanteria în Bahmut” și a atacat pozițiile mercenarilor Wagner cu tunul său de 30 de mm.

„Inamicul este viclean, trebuie să fim pregătiți pentru diferite scenarii. Grupurile de asalt sunt forțele principale, dar sprijinul trupelor cu foc joacă un rol important. În condiții urbane, unde luptele sunt destul de dense, transportorul blindat de trupe este mai puțin vulnerabil și este mai eficient decât alte tipuri de echipamente", spune un membru al gărzii naționale ucrainene.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Tue
19
Wed
13
Thu
13
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău