Igor Grosu, la întrevederea cu ambasadorul SUA la Chișinău: „Noi vom face tot posibilul să ajutăm cetățenii să iasă din această iarnă complicată”

  • 03 Noiembrie 2022 15:03
Igor Grosu, la întrevederea cu ambasadorul SUA la Chișinău: „Noi vom face tot posibilul să ajutăm cetățenii să iasă din această iarnă complicată”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon, despre ultimele evenimente de actualitate.

Discuțiile s-au referit la agenda parlamentară și reformele din R. Moldova, șeful legislativului reiterând că reforma justiției este una prioritară și se află în plin proces. „Chiar dacă am vrea ca reforma justiției să se întâmple mai repede, din păcate, schimbările durează, rezistența e mare, însă nu ne vom opri și vom merge până la capăt”, a afirmat Igor Grosu.

În context, președintele Parlamentului i-a mulțumit ambasadorului SUA pentru susținerea oferită de către partenerii americani în consolidarea instituțiilor publice și în realizarea reformelor în sectoarele-cheie din R. Moldova.

Oficialii au făcut un schimb de păreri și despre crizele fără precedent cu care se confruntă țara noastră și sprijinul pe care îl primește de la prieteni și parteneri. „Noi vom face tot posibilul să ajutăm cetățenii să iasă din această iarnă complicată, care este o consecință directă a invaziei Rusiei în Ucraina”, a declarat președintele Parlamentului la finalul întrevederii

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
24,4
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău