Igor Grosu, la discuții cu coraportorii APCE: „R. Moldova este ținta unei campanii hibride fără precedent din partea Rusiei și a grupărilor criminale”

  • 03 Iulie 09:27
Igor Grosu, la discuții cu coraportorii APCE: „R. Moldova este ținta unei campanii hibride fără precedent din partea Rusiei și a grupărilor criminale”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut ieri, la data de 2 iulie, o discuție cu delegația coraportorilor pentru Republica Moldova din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Pierre-Alain Fridez și Zanda Kalnina-Lukasevica, în cadrul căreia oficialul a reiterat mesajul că Republica Moldova este ținta unei campanii hibride fără precedent din partea Federației Ruse și a grupărilor criminale, transmite Radio Chișinău.

Într-o postare pe Facebook, Igor Grosu a precizat că Republica Moldova are nevoie în continuare de sprijinul Consiliului Europei pentru a consolida democrația în țară, pentru a realiza reformei justiției, dar și pentru ca alegerile să fie organizate în mod liber și corect.

În această toamnă, la 20 octombrie, în Republica Moldova vor avea loc 2 scrutine electorale importante pentru democrația și viitorul țării noastre.
 
În cadrul discuției de astăzi cu coraportorii pentru Republica Moldova din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Pierre-Alain Fridez și Zanda Kalnina-Lukasevica, am reiterat mesajul că R. Moldova este ținta unei campanii hibride fără precedent din partea Federației Ruse și a grupărilor criminale. Unicul scop al lor este să dezbine societatea și să slăbească instituțiile statului.
 
De aceea, avem nevoie în continuare de sprijin din partea Consiliului Europei în consolidarea democrației în țara noastră, în realizarea reformei justiției și în lupta cu corupția, dar și în organizarea alegerilor libere și corecte”, a menționat președintele Parlamentului.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:4,63 m/s
Sat
23
Sun
25
Mon
27
Tue
29
Wed
31
Arhivă Radio Chișinău