Igor Grosu, după adoptarea de către Parlamentul României a rezoluție privind perspectiva europeană a R. Moldova: Vă mulțumesc, dragă Românie

  • 29 Noiembrie 2023 10:08
Igor Grosu, după adoptarea de către Parlamentul României a rezoluție privind perspectiva europeană a R. Moldova: Vă mulțumesc, dragă Românie

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu o reacție după ce marți, 28 noiembrie, plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului României a cu majoritate de voturi, o rezoluție privind perspectiva europeană a Republicii Moldova, Ucrainei, Georgiei și Balcanilor de Vest. Igor Grosu mulțumește României pentru susținere, transmite Radio Chișinău.

Parlamentul României a adoptat cu majoritatea de voturi o rezoluție prin care reiterează sprijinul deplin pentru avansarea integrării europene a Republicii Moldova și susține adoptarea unei decizii pozitive a Consiliului European privind deschiderea negocierilor de aderare la UE.

Vă mulțumesc, dragă Românie, că ne susțineți în procesul de transformare a țării. Vă transmit recunoștința mea și a concetățenilor mei pentru sprijinul acordat, care ne-a arătat încă o dată că nu suntem singuri. Acest lucru înseamnă Uniunea Europeană - să ai prieteni pe care te poți baza.

Împreună pentru o Moldovă Europeană!, scrie Igor Grosu pe pagina sa de Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău