Igor Dodon, soția acestuia și medicul suspectat că a confecționat un document medical fals, pe banca acuzaților / DOC

  • 28 Martie 13:07
Igor Dodon, soția acestuia și medicul suspectat că a confecționat un document medical fals, pe banca acuzaților / DOC

Igor Dodon, soția acestuia, Galina Dodon și medicul suspect că a confecționat un document medical fals vor ajunge pe banca acuzațiilor. Conform Judecătoriei Chișinău sediul Buiucani, ședința va avea loc pe 12 aprilie, transmite Radio Chișinău.

Ex-președintele Repubicii Moldova, Igor Dodon, soția acestuia și medicului care a confecționat documentul medical fals, urmează să se prezinte în judecată.

În baza unui document medical fals, inculpatul Dodon Igor a solicitat în luna ianuarie Judecătorilor Curții Supreme de Justiție să-i încuviințeze să părăsească țara, pentru a merge în România la tratament cu fiul mai mic.

Procurorul de caz a solicitat să fie verificate atât circumstanțele indicate în acele documente medicale, cu audierea medicilor care au eliberat aceste prescripții, cât și respingerea cererii depuse de către apărători.

Precizăm că, Procuratura Anticorupție la 26 Ianuarie 2023, a pornit urmărirea penală pe faptul săvârșirii infracțiunii prevăzute la art.361 alin.(2) lit.b) din Codul penal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Arhivă Radio Chișinău