Igor Dodon | PD ia în calcul lichidarea mea fizică

  • 10 Iunie 2019 13:03
Igor Dodon | PD ia în calcul lichidarea mea fizică

Partidul Democrat ar lua în calcul lichidarea fizică a președintelui Igor Dodon, a declarat acesta, astăzi, presei, aflându-se pe holurile parlamentului.

Totodată, el susține că la Partidul Democrat ar fi examinate și alte posibilități de a-l înlătura din funcția de șef al statului, inclusiv prin tentative de șantaj asupra familiei sale. „Nu voi ceda”, a declarat Igor Dodon

Igor Dodon le-a solicitat organizațiilor din diferite domenii să facă declarații în favoarea Guvernului legitim (condus de Maia Sandu n.red).

Igor Dodon a menționat că încă nu a fost luată o decizie în privința chemării oamenilor la proteste, dar a menționat că în acest caz ar exista pericolul unor confruntări stradale.

În privința actualei situații politice, Igor Dodon, care a menționat că a discutat și cu ambasadorii străini, a declarat că sunt 3 scenarii: transmiterea pașnică a puterii de către fosta guvernare; alegeri anticipate pe 6 septembrie, așa cum propune PDM și o destabilizare totală din partea PDM cu încercarea menținerii la guvernare a PDM, inclusiv prin vărsări de sânge.

PD nu a reacționat, deoacamdată, la declarațiile președintelui.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău