Igor Dodon o invită pe Maia Sandu la discuții despre modul în care ar urma să aibă loc transferul de putere

  • 20 Noiembrie 2020 10:57
Igor Dodon o invită pe Maia Sandu la discuții despre modul în care ar urma să aibă loc transferul de putere

Igor Dodon o invită pe Maia Sandu la discuții despre modul în care ar urma să aibă loc transferul de putere către președintele ales al Republicii Moldova.

Președintele în exercițiu nu intenționează să-și dea demisia până la 23 decembrie, când îi expiră mandatul, după cum a declarat acesta vineri într-o emisiune live pe Facebook.

Totodată, Igor Dodon a negat că ar pretinde în această perioadă la funcția de prim-ministru și susține că guvernul condus de Ion Chicu nu va demisiona.

Igor Dodon, care spune că va reveni la conducerea Partidului Socialiștilor, afirmă că acum în parlament nu există o coaliție, deși se speculează despre o una neformală. El mai spune că nu vede nici un fel de coaliție în Parlament până la sfârșitul acestui an.

După anul nou PSRM va examina probabilitatea creării coalițiilor pe termen scurt sau mediu. Dacă se vor crea coaliții, vor fi create în jurul PSRM și cu participarea PSRM. Varianta ideală a fi crearea unei coaliții dintre stânga și dreapta politică: PSRM și PAS”, afirmă Igor Dodon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău