Igor Dodon nu va semna proiectul privind transmiterea Stadionului Republican Ambasadei SUA

  • 27 Iulie 2018 10:32
Igor Dodon nu va semna proiectul privind transmiterea Stadionului Republican Ambasadei SUA

„Proiectul de lege privind transmiterea Ambasadei SUA a terenului pe care este amplasat Stadionul Republican pentru construcția noului lor oficiu nu-l voi semna chiar și dacă vom ajunge la suspendare. Să știe cetățenii că Dodon a fost suspendat din funcție pentru că a refuzat să cedeze pămînt americanilor pentru construcția ambasadei”, a declarat președintele Igor Dodon.

Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la postul NTV Moldova și au fost postate pe pagina de Facebook a lui Igor Dodon. Președintele a mai anunțat că i-a spus personal despre acest lucru Ambasadorului SUA, James Pettit. „I-am propus să amânăm soluționarea acestei probleme, revenind la ea după alegeri sau găsind un alt loc pentru edificiu, iar pe acest teren să fie amenajat un parc sau o zonă de odihnă pentru chișinăuieni”, a menționat Igor Dodon. 

Amintim că proiectul privind transmiterea terenului pe care se află Stadionul Republican Ambasadei SUA în R. Moldova a fost aprobat, miercuri, 18 iulie, în cadrul ședinței Guvernului.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău