Igor Dodon anunță o întâlnire cu Emmanuel Macron, la Paris

  • 13 Septembrie 2019 11:25
Igor Dodon anunță o întâlnire cu Emmanuel Macron, la Paris

Igor Dodon s-a întâlnit cu Amélie de Montchalin, Secretarul de Stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Franceze, care se află într-o vizită în Republica Moldova.

Președintele Igor Dodon va participa la cea de-a doua ediție a Forumului Păcii, care va avea loc la Paris, în luna noiembrie, iar cu această ocazie ar putea avea o întrevedere cu președintele francez, Emmanuel Macron. Șeful statului a convenit asupra acestei întrevederi cu Secretarul de Stat al Ministerului francez de Externe, Amélie de Montchalin, care se află într-o vizită în Republica Moldova.

Cei doi oficiali au mai discutat despre intensificarea dialogului între Republica Moldova și Franța în mai multe domenii de interes comun.

Igor Dodon a mai avut două întrevederi cu președintele francez, Emmanuel Macron, în 2018, cu care a discutat despre reglementarea conflictului transnistrean și promovarea politicii externe echilibrate a Republicii Moldova, potrivit unui mesaj publicat de șeful statului pe pagina sa de Facebook.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău