Igor Dodon a vorbit cu Vadim Krasnoselski despre răpirea cetățenilor de către forțele separatiste de la Tiraspol

  • 08 Octombrie 2020 14:37
Igor Dodon a vorbit cu Vadim Krasnoselski despre răpirea cetățenilor de către forțele separatiste de la Tiraspol

Președintele Igor Dodon a anunțat că a vorbit cu Vadim Krasnoselski despre răpirea cetățenilor de către forțele separatiste de la Tiraspol.

„Personal am avut o discuție cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, în care i-am cerut să intervină prompt în eliberarea cetățenilor noștri și să ia măsurile care se impun pentru responsabilizarea celor care au comis această gravă ilegalitate.Salut intervenția promptă și eficientă a instituțiilor noastre în acest caz și le cer sa întreprindă mai departe cu fermitate toate acțiunile legale pentru a clarifica acest caz, dar și pentru a preveni pe viitor apariția unor asemenea situații. De asemenea, acest caz urmeaza sa intre pe agenda de discutii a formatului de negociere 5+2, ca un precedent extrem de periculos, care trebuie clarificat”,a declarat Dodon. 

Menționăm că răpirea mai multor persoane de către forțele ilegale de la Tiraspol a stârnt reacții dure atât din partea Biroului de Reintegrare, OSCE, partide de opoziție, precum și din partea societății civile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău