Igor Bordian, datorită cui au fost salvate viețile a 46 de oameni la Otaci, a fost remarcat printr-o diplomă a Guvernului

  • 29 Septembrie 2019 11:11
Igor Bordian, datorită cui au fost salvate viețile a 46 de oameni la Otaci, a fost remarcat printr-o diplomă a Guvernului

Premierul Maia Sandu i-a decernat Diploma de Onoare a Guvernului Republicii Moldova lui Igor Bordian, inspector al Agenției de Supraveghere Tehnică Nord, datorită căruia au fost salvate viețile a 46 de oameni în cazul prăbușirii blocului de la Otaci, potrivit unui mesaj pe Facebook al șefei Guvernului.

Maia Sandu spune că a discutat cu Igor Bordian ”despre dificultățile pe care le întâmpină în calitatea lui de inspector și despre ce putem face cu toții ca să ne simțim în siguranță la noi în țară. Vom ține cont de sugestiile dumnealui, inclusiv de îmbunătățirile care pot fi aduse la cadrul legal, pentru a preveni astfel de cazuri în viitor”, a promis premierul.

Amintim că nouă etaje din scara unui bloc s-au prăbușit pe 19 iunie, în jurul orei 21.20, la Otaci, în nordul Republici Moldova  Până să se întâmple acest lucru, 46 de oameni, inclusiv 11 copii, au fost evacuați din blocul avariat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:1,54 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău