ICR „Mihai Eminescu” la Chișinău sprijină participarea designerilor Andra Handaric și Ramona Bahrim la „Moldovan Brands Runway SS24”

  • 26 Martie 11:54
ICR „Mihai Eminescu” la Chișinău sprijină participarea designerilor Andra Handaric și Ramona Bahrim la „Moldovan Brands Runway SS24”

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău sprijină participarea designerilor Andra Handaric și Ramona Bahrim la cea de-a treia ediție a Moldovan Brands Runway SS24, care va avea loc în perioada 29-30 martie 2024 la MEDIACOR.

Moldovan Brands Runway nu este doar un eveniment, ci o mișcare revoluționară care continuă să redefinească lumea modei autohtone. Genericul din acest an „Whispers of the deep” este o invitație de a aduce în prim-plan legătura profundă dintre misterul oceanului și modă. După succesul răsunător al evenimentului precedent, care a atras atenția internațională a revistelor prestigioase, precum: WWD Japan, Fucking Young, Fashion United Germany și Fault Magazine, SS24 este gata „să facă valuri” și mai mari în industrie.

O incursiune în viitorul modei

Bazându-ne pe experiența noastră inovatoare, inclusiv primul Digital Fashion Expo din Moldova și utilizarea inteligenței artificiale în prezentările de modă, „Whispers of the deep” explorează oceanul ca o sursă de inspirație și o metaforă a fluidității, profunzimii și capacității industriei modei de a tăia respirația în materie de frumusețe. Această temă include angajamentul nostru de a prezenta nu doar un design de ultimă oră, ci și de a îmbrățișa abordarea critică a respectului față de mediul înconjurător.

Apogeul creativității cu Maotik

Într-o colaborare electrizantă, artistul digital Maotik ni se alătură pentru a transforma evenimentul într-un peisaj marin captivant. Lucrarea sa, cunoscută pentru îmbinarea domeniului digital cu cel fizic, va reînvia ritmul oceanului, creând un mediu dinamic, interactiv, care reflectă esența ediției SS24. Acest parteneriat subliniază viziunea de a combina moda cu arta digitală pentru a crea experiențe dincolo de spectacolele tradiționale pe podium.

Noile colecții, în lumina reflectoarelor

Prezentând multiple performanțe ale celor mai vizionari designeri din Moldova, dar și Ucraina, România, Georgia, SS24 evidențiază diversitatea și talentele incontestabile ale acestora. Selectați de un juriu internațional pentru abordarea inovatoare, designerii urmează să-și prezinte colecțiile de primăvară-vară, împletind armonios măiestria și creativitatea în modelele lor exclusive. Printre designerii participanți se numără: OK KINO, Julia Allert, L. Storojuc, Valentina Vidrașcu, Șotropa, Sekana, Georgette, Ionel, EHO, Mallena, March Again, Tricon, Nicole Storm și Barbara Collection.

Dincolo de Podium: Un val de transformare

SS24 se extinde dincolo de prezentările de modă, oferind o expoziție vastă, care reflectă artă digitală inspirată de motivul apei. Includerea de proiecții exclusive de film și de prezentări pătrunzătoare îmbogățește și mai mult dialogul în jurul modei, artei și tehnologiei, marcând Moldovan Brands Runway drept o platformă esențială pentru depășirea granițelor din industria modei.

Simte valul schimbării

Pe măsură ce evenimentul Moldovan Brands Runway SS24 este tot mai aproape, te invităm să te alături conexiunii profunde dintre minunile oceanului și lumea modei. Această ediție promite nu doar să contureze spiritul inovator al designerilor, ci și să promoveze o înțelegere și apreciere mai profundă a resurselor prețioase oferite de lumea noastră.

Parteneri media: Radio Chișinău și TVR Moldova

ICR „Mihai Eminescu” la Chișinău sprijină participarea designerilor Andra Handaric și Ramona Bahrim la „Moldovan Brands Runway SS24”

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Wed
25
Thu
23
Fri
21
Sat
25
Sun
26
Arhivă Radio Chișinău