Iarmaroace agricole vor fi organizate în Chișinău

  • 19 August 2014 10:01
Iarmaroace agricole vor fi organizate în Chișinău

Mai multe iarmaroace agricole vor fi organizate în municipiul Chișinău, începând de marți, 19 august, și până pe 14 octombrie.

Decizia a fost luată pentru a susține producătorii agricoli, în contextul embargoului impus de către Federația Rusă la exportul producției agricole din Republica Moldova, informează primăria capitalei.

Agricultorii din orașele și satele din componența municipiului Chișinău își vor putea comercializa producția agricolă, direct din camioane și remorci, în apropierea blocurilor de locuit sau a unor instituții, cu excepția piețelor agricole și a Pieței Centrale.

Producătorii agricoli își vor putea comercializa produsele în baza autorizațiilor de funcționare eliberate de preturile de sector și a documentelor corespunzătoare de însoțire. De asemenea, autoritățile vor asigura în locațiile stabilite condiții sanitare pentru desfășurarea comerțului.

În sectorul Centru, iarmaroacele agricole vor fi organizate în preajma străzilor Nicolae Testemițanu, str. Vârnav, str. Academiei, șos. Hâncești (zona Gării Auto Sud);

La Botanica, pe străzile . Sarmizegetusa - bd. Cuza - Vodă, str. Grenoble - bd. Cuza-Vodă, str. Grenoble - bd. Traian;

La Buiucani,  str. Ion Pelivan - str. Alba Iulia, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt în perimetrul str. Mihai Viteazul - str. Petru Movilă și alături de Ministerul Agriculturii.

La Râșcani, pe  str. Andrei Doga, 35, str. Vadul lui Vodă, 19 și str. Albișoara, 80/5;

La Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, 14,  str. Petru Zadnipru; str. Alecu Russo 55, 63. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău