Ianis Hagi, dorit de un mare club din Europa

  • 05 Iulie 2019 11:45
Ianis Hagi, dorit de un mare club din Europa

Ianis Hagi (20 de ani) este unul dintre cei mai curtați jucători români la ora actuală. În urma Campionatului European din Italia și San Marino, decarul naționalei de tineret a României a atras atenția mai multor cluburi din străinătate, potrivit Mediafax.

Dacă până acum pentru numele fiului "Regelui" se "luptau" echipele Barcelona, Borussia Dortmund, Standard Liege, Genk și Sevilla, pe fir a intrat o nouă formație, Anderlecht, care, potrivit presei belgiene, este în discuții avansate cu Viitorul.

"Anderlecht poate depăși marile cluburi care luptă pentru semnătura lui Ianis Hagi. Potrivit informațiilor noastre, transferul se află într-o etapă avansată. Să îl aducă pe Ianis Hagi este un obiectiv al lui Anderlecht. În ultimele săptămâni, una dintre starurile de la ultimul Campionat European U21 a fost dorit de mai multe cluburi importante, printre care se numără Sevilla, Barcelona, Borussia Dortmund și Ajax. Dar nu doar echipele din străinătate au rămas impresionate de fiul legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi. KRC Genk și Standard au arătat un interes asupra lui. Transferul lui Hagi se va concretiza într-un viitor foarte aproapiat. După Vlap și Kompany, jucătorul Viitorului Constanța va fi al treilea nume mare al grupării mov-albe din această vară", au scris jurnaliștii pe site-ul www.voetbalkrant.com.

Cei de la Genk au recunoscut interesul pentru decarul României U21.

"Ianis Hagi? Normal că suntem interesați, dar nu suntem singurii. Am văzut multe meciuri ale lui și mi-ar plăcea să îl transferăm", a spus Felice Mazzu, antrenorul lui Genk.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău