Havuzurile din Chișinău vor fi pornite pe 1 Mai

  • 27 Aprilie 13:10
Havuzurile din Chișinău vor fi pornite pe 1 Mai

Havuzurile din Chișinău vor fi pornite începând cu 1 mai. În prezent, specialiștii verifică echipamentele tehnice, cum ar fi pompele, robinetele și rețelele de distribuție și efectuează lucrări de amenajare și reparație a zonelor din preajmă și a fântânilor arteziene, acolo unde este cazul, așa încât de sărbătorile pascale acestea să fie pornite, transmite IPN cu referire la Primăria municipiului Chișinău.

În centrul capitalei, verificări au avut loc la havuzul din Grădina Publică ,,Ștefan cel Mare și Sfânt” și la fântânile din scuarul Teatrului Național de Operă și Balet ,,Maria Bieșu”.

Lucrări de profilaxie au fost făcute și la havuzul din Complexul memorial ,,Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din sectorul Râșcani și la Scara Cascadelor din Parcul ,,Valea Morilor”.

De asemenea, verificări au fost realizate și la havuzurile din parcurile ,,Șipca”, din strada Nicolae Dimo, ,,La Izvor” și ,,Alunelul”, din sectorul Buiucani, care au fost construite de la zero de Primăria municipiului Chișinău în ultimii trei ani.

În capitală sunt funcționale 14 fântâni arteziene.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău