Guvernul se va întruni mâine în ședință. Subiectele de pe ordinea de zi

  • 19 Ianuarie 2021 15:53
Guvernul se va întruni mâine în ședință. Subiectele de pe ordinea de zi

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, convoacă pentru mâine, 20 ianuarie, prima ședință de Guvern după demisia fostului șef al Executivului, Ion Chicu.

Printre subiectele care vor fi examinate în cadrul ședinței se regăsesc proiectului cu privire la „instituirea Comisiei de cercetare prealabilă pentru declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a liniei electrice aeriene (LEA) 400 kV de transport al energiei electrice Vulcănești–Chișinău și a stației Bac”, acordarea Bursei de excelență a Guvernului și a Bursei pe domenii științifice pentru studenții-doctoranzi pe anul 2021, modificarea unor anexe la Hotărârea Guvernului nr. 351/2005 cu privire la aprobarea listelor bunurilor imobile proprietate publică a statului și la transmiterea unor bunuri imobile”. 
 
Întreaga listă a proiectelor poate fi consultată AICI.
 
Amintim că premierul interimar Aureliu Ciocoi a declarat anterior că Guvernul se va întruni în ședință doar după ce Curtea Constituțională se va pronunța în privința atribuțiilor Guvernului demisionar în urma examinării sesizării depuse de Maia Sandu.
 
Curtea Constituțională a declarat ieri, 19 ianuarie, inadmisibilă sesizarea Partidului Acțiune și Solidaritate privind posibilitatea de autodizolvare a Parlamentului.
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău