Guvernul a numit un nou ministru-adjunct al Mediului

  • 31 Mai 2017 15:16
Guvernul a numit un nou ministru-adjunct al Mediului

Guvernul l-a numit miercuri, 31 mai, pe Ion Apostol în funcția de ministru-adjunct al Mediului, în locul celor care au demisionat odată cu ministrul Valeriu Munteanu. Ion Apostol a mai deținut această funcție, iar în prezent este director al Agenției de reglementare a activității nucleare și radiologice.

De asemenea, Guvernul a aprobat cererea de demisie a directorului Moldsilva Ion Cebanu, precum și a unui vicedirector. De asemenea a fost eliberat Mihai Roibu din funcția de director al Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Vitalie Rapcea a fost eliberat din funcția de ministru-adjunct al Transporturilor, iar în locul acestuia a fost numit Anatol Usatîi, care a mai deținut această funcție.

Cristina Boaghe și Vasile Marina au fost eliberați din funcția de miniștri-adjuncți ai Educației. Ministru-adjunct la educație a fost numită Lilia Pogolșa, care mai deținut această funcție anterior.

A fost eliberat și Nicolae Hâncu din funcția de director al Agenției Rezerve Materiale. El a fost înlocuit cu Vitalie Bârsan, care vine din mediul privat.

Și demisia lui Octavian Apostol director general al Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală a fost aprobată. El a fost înlocuit cu fostul director, Lilia Bolocan.

Amintim că mai mulți miniștri, șefi de agenții și miniștri adjuncți liberali au demisionat zilele trecute, după ce formațiunea a anunțat că părăsește coaliția majoritară.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău