Guvernul a demis 22 de secretari de stat și secretari generali, de la majoritatea ministerelor. Rosian Vasiloi, numit șef al Inspectoratului Poliției de Frontieră

  • 09 August 2021 16:18
Guvernul a demis 22 de secretari de stat și secretari generali, de la majoritatea ministerelor. Rosian Vasiloi, numit șef al Inspectoratului Poliției de Frontieră

Guvernul a demis, astăzi, 22 de secretari de stat și secretari generali, de la majoritatea ministerelor. Astfel, au fost eliberați din funcție, în baza cererilor, patru secretari de stat ai Ministerului de Interne, câte trei de la Ministerul Economiei și Infrastructurii și Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Cabinetul de Miniștri a aprobat și cererile de demisie ale directorilor generali ai Agenției Relații Funciare și Cadastru, Agenției Relații Interetnice, Agenției Proprietății Publice, Agenției pentru Proprietate Intelectuală, Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Totodată, au fost numiți nouă  secretari de stat noi, precum și alți funcționari. Este vorba de  Veaceslav Dobândă la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Veronica Mihailov-Moraru - secretar de stat la Ministerul Justiției, Sergiu Diaconu - secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Valeriu Mija și Sergiu Plop - în calitate de secretari de stat al Ministerului Apărării, Sergiu Gherciu la Ministerul Agriculturii, Rodica Iordanov a fost numită secretar de stat la Ministerul Mediului. De asemenea, Guvernul le-a numit pe Zinaida Bezverhnîi și pe Svetlana Nicolaescu secretari de stat la Ministerul Sănătății.

Deputatul PAS Rosian Vasiloi, a fost numit șef al Inspectoratului Poliției de Frontieră.

        

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău