Grădiniță renovată din banii oferiți de Guvernele României și Germaniei

  • 05 Octombrie 2016 03:23
Grădiniță renovată din banii oferiți de Guvernele României și Germaniei

54 de copii din comuna Balatina, raionul Glodeni frecventează, începînd de vineri, 30 septembrie, gradinița-creșă ”Spicușor” din localitate, renovată din banii oferiți de Guvernul României și cel al Germaniei.

Proiectul face parte dintr-un program mai amplu, al autorităților de la București, implementat prin intermediul Fondului de Investiții Sociale din Moldova.

Locuitorii din Comuna Balatina, raionul Glodeni, au parte de condiții excelente pentru copiii lor, după ce sediul instituției a fost renovat din temelie și dotat cu cele necesare grație banilor oferiți de Guvernele României și Germaniei.

Potrivit primarului localității, Dumitru Iațuc, din cei circa 400 de mii de lei, donați de Guvernul României, a fost schimbat acoperișul, sistemele de încălzire, canalizare și aprovizionare cu apă, amenajat terenul de joacă, dar și instalat mobilier nou.

Amintim că reparația grădiniței-creșă din comuna Balatina, raionul Glodeni face parte dintr-un proiect mai amplu, finanțat de Guvernul României, care presupune reparația capitală și amenajarea a peste 830 de instituții preșcolare din 32 de raioane ale țării, pentru care în aproape 2 ani autoritățile de la București au alocat peste 23 de milioane de euro.

Potrivit primarului localității, Dumitru Iațuc, din cei circa 400 de mii de lei, donați de Guvernul României, a fost schimbat acoperișul, sistemele de încălzire, canalizare și aprovizionare cu apă, amenajat terenul de joacă, dar și instalat mobilier nou. - See more at: http://radiochisinau.md/o-noua-gradinita-renovata-din-banii-romaniei---38427.html#sthash.leFO3Dke.dpuf
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău