Grădina Zoologică vă așteaptă la Quest Family. Pe 17 iulie accesul va fi gratuit pentru toți vizitatorii

  • 15 Iulie 2023 16:40
Grădina Zoologică vă așteaptă la Quest Family. Pe 17 iulie accesul va fi gratuit pentru toți vizitatorii

Accesul la Grădina Zoologică din Chișinău va fi gratuit pentru toți luni, 17 iulie. Vizitatorii vor putea participa la Quest Family cu sarcini neobișnuite, ghicitori și divertisment pentru toate vârstele.

„Este exact ceea de ce este nevoie pentru a vă încărca cu energie și emoții. Dacă aveți poftă de senzații noi, vă plac activitățile în aer liber și zâmbetele, atunci sunteți bineveniți. Participarea este gratuită”, se arată într-un comunicat de presă citat de IPN.

Pentru organizatori este important să cunoască numărul aproximativ de echipe. Din acest considerent, persoanele interesate sunt îndemnate să se înregistreze.

Family Quest este un joc de echipă ce se desfășoară pe teritoriul unui parc. Echipele primesc diferite sarcini și ghicitori care le ajută să afle unde se află „agentul”. După ce a găsit răspunsul, echipa pleacă în căutarea lui, care-i propune sarcini fizice neobișnuite. Astfel, echipa parcurge un traseu unic prin parc, efectuând diferite misiuni propuse de către organizatori. Câștigă echipa care va rezolva toate sarcinile în cel mai scurt timp.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului „Eu iubesc Chișinăul”, realizat de Primăria municipiului Chișinău, Centrul Municipal de Tineret Chișinău și Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova.

În data de 17 iulie Chișinăul marchează 587 de ani de la prima atestare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău