Google introduce o nouă opțiune care îmbunătățește căutarea pe Internet

  • 30 Octombrie 2018 11:39
Google introduce o nouă opțiune care îmbunătățește căutarea pe Internet

Discover feed, o nouă funcție în oferta Google, anunțată luna trecută în cadrul sărbătoririi celei de-a 20-a aniversări a acestui gigant intranet, a început să ajungă încet-încet la clienți.

Discover feed este destinată utilizatorilor de telefonie mobilă, cărora le oferă mai multe comenzi rapide de căutare prin Google.

Cele mai multe comenzi rapide sunt menite să acceseze știrile recente, dar prin intermediul lor se pot obține prognoze meteo curente, rezultate sportive și alte știri.

Noul upgrade reprezintă o schimbare majoră pentru cel mai popular motor de căutare din lume, deoarece Google începe să acorde din ce în ce mai multă atenție informațiilor noi și actualizate. Și aceasta înseamnă că atunci când se face o căutare, noua funcție va încerca să determine termenul respectiv înainte de a-l introduce în browser.

Pe de altă parte, Google Chrome oferă deja utilizatorilor mai multe destinații de căutare sugerate, care apar imediat după deschiderea unui nou card. Discover feed poate fi utilizată în browserele Chrome și Safari, atât pe platformele Android, cât și pe platformele iOS.

Pentru moment, acesta este disponibil doari pentru utilizatorii din Statele Unite, dar va fi disponibil în curând și în alte părți ale lumii. 

Sursa: rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău