Gimnastică: Octavian Bellu și Mariana Bitang, declarați ''Cei mai de succes antrenori din lume - Duo''

  • 27 Octombrie 2020 17:09
Gimnastică: Octavian Bellu și Mariana Bitang, declarați ''Cei mai de succes antrenori din lume - Duo''

Octavian Bellu și Mariana Bitang, care au ajutat echipa României de gimnastică să câștige cinci titluri mondiale și două olimpice, au fost declarați "Cei mai de succes antrenori din lume - Duo" de către Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy), se arată într-un comunicat de presă remis, marți, AGERPRES.

"La 12 ani de la recunoașterea oferită antrenorilor Octavian Bellu și Mariana Bitang drept cei mai de succes antrenori din lume, Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) a publicat un nou record al acestora. Este vorba de recordul ''Cei mai de Succes Antrenori din Lume - Duo'', pentru cuplul Bellu-Bitang", se arată în comunicatul citat.

Potrivit Academiei Recordurilor Mondiale, sub conducerea celor doi antrenori gimnastele române au câștigat în total 305 medalii la Campionatele Europene, Mondiale și la Jocurile Olimpice.

Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) este cea mai mare organizație care certifică recorduri mondiale și, totodată, deținătoarea celei mai mari baze de date cu recorduri mondiale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău