George Simion se lansează la Chișinău în campania pentru europarlamentare

  • 11 Martie 2019 15:50
George Simion se lansează la Chișinău în campania pentru europarlamentare

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, lansează luni, 11 martie, la Chișinău, campania de strângere de semnături necesare înscrierii candidaturii în cursa electorală.

Punctul de colectare a semnăturilor va fi deschis de la ora 16:00, lângă Oficiul Poștal Centru (vizavi de Primărie). Doritorii să semneze pentru George Simion trebuie să aibă buletin sau pașaport românesc.

„Autoritățile care se tem de mine mi-au interzis să îmi văd frații pentru o perioadă de 5 ani. Este revoltător, însă putem repara această nedreptate. Îi rog pe toți cei care au venit la marșurile unioniste și la alte evenimente pentru reîntregirea neamului, îi rog pe cei care s-au săturat să fie conduși de prădători care îi sărăcesc și îi alungă peste hotare să vină în centrul Chișinăului și să semneze pentru candidatura mea. În Parlamentul European voi fi vocea celor mulți din Republica Moldova”, a declarat candidatul independent George Simion.

Punctul de strângere a semnăturilor va fi deschis între orele 16:00 și 20:00.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, George Simion își propune să lupte în Parlamentul European pentru oprirea jafului antinațional comis de structuri mafiote de la București și Chișinău, pentru Unirea României cu Republica Moldova, pentru comunitățile de români din jurul granițelor, dar și din centrul țării, precum și pentru valorificarea diasporei puternice și demne.

În octombrie 2018, liderul mișcării unioniste Acțiunea 2012, George Simion, a fost expulzat din Republicat Moldova și a fost declarat de autorități persona non grata pentru o perioadă de cinci ani. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
10,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:6,17 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău