George Clooney se întoarce după 20 de ani în televiziune cu o ecranizare a romanului ''Catch-22''

  • 09 Mai 2019 16:43
George Clooney se întoarce după 20 de ani în televiziune cu o ecranizare a romanului ''Catch-22''

Douăzeci de ani după rolul deținut în serialul de mare succes ''ER'', actorul american George Clooney se întoarce în televiziune luna aceasta cu o ecranizare a romanului lui Joseph Heller ''Catch-22'', o carte a cărui complexitate, susține actorul, a făcut-o ideală pentru realizarea unei miniserii de șase episoade, relatează Reuters, preluat de Agerpres.

"Am crezut că este o modalitate amuzantă de a spune povestea asta. Este greu să spui o poveste atât de complexă într-un film de două ore", a declarat marți seara Clooney la premiera seriei în Los Angeles.

"Nu a fost niciodată despre modul în care faci asta, deși televiziunea și streaming-ul au devenit mult mai interesante și mai distractive, a fost mai multe despre a spune povestea. Este vorba despre a spune povești bune", a mai spus actorul american.

Romanul lui Heller publicat în 1961, adaptat pentru marele ecran în 1970, spune povestea pilotului american Yossarian care este furios pe faptul că armata îi mărește numărul de misiuni aeriene pe care va trebui să le facă pentru a fi eliberat din funcție. Singura modalitate prin care Yossarian poate evita misiunile este să se declare nebun, însă singurul mod în care poate face acest lucru este să se implice în mai multe misiuni extrem de periculoase la manșa bombardierelor.

Actorul din serialul "The Sinner", Christopher Abbott, interpretează rolul lui Yossarian, în timp ce Kyle Chandler, care a apărut în filmul "The Wolf of Wall Street", joacă rolul comandantului, colonelul Cathcart. George Clooney îl întruchipează pe comandantul Scheisskopf. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:0 m/s
Tue
23
Wed
25
Thu
26
Fri
21
Sat
25
Arhivă Radio Chișinău