Game of Thrones: Kit Harington a fost nevoit să țină secretă soarta personajului său, Jon Snow

  • 04 Mai 2016 15:58
Game of Thrones: Kit Harington a fost nevoit să țină secretă soarta personajului său, Jon Snow

Deși toată lumea îl credea mort la sfârșitul sezonului al cincilea, Jon Snow a apărut în viață la începutul sezonului al șaselea din "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor").

A fost o mare ușurare pentru fani, dar și pentru interpretul personajului, care a fost nevoit să își mintă apropiații și colegii de distribuție timp de un an.

"La început am crezut că va fi amuzant", a spus Kit Harington (29 de ani) în revista Entertainment Weekly. "Dar a trebuit să mint mulți oameni, prieteni, ceilalți actori, echipa tehnică. Cu cât dura mai mult, cu atât mă simțeam mai vinovat că îi trădez", a adăugat el, informează Agerpres.

Actorul a aflat care este destinul personajului său în 2014, dar producătorii l-au pus să jure că nu va spune nimic celorlalți actori. După episodul difuzat duminică pe HBO, Kit Harington și-a cerut scuze. "Îmi pare rău...Aș vrea să îmi cer scuze că i-am mințit pe toți! Cea mai mare teamă a mea era că nimănui nu îi va păsa de moartea lui Jon Snow sau că aceasta va fi acceptată. Însă reacțiile au fost asemănătoare celor de după episodul +Red Wedding+. Oamenii au fost în doliu. Acest lucru arată că am avut dreptate să procedăm așa cu Jon Snow", a spus actorul.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:3,09 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău